ÇORUM / MERKEZ - Kuruçay İlkokulu

Kuruçay İlkokulu

Kuruçay Köyü No16 ÇORUM/MERKEZ
Vizyon
Vizyonumuz öğrencilerin sosyal beceri alanlarında kendilerini ifade etmelerine, hayatı algılama düzeyi yüksek, evrensel ve milli değerleri özümsemiş, araştıran, sorgulayan, başaran bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak.
Misyon
“Öğrencilerimizi; Atatürk İlkelerine , Türk toplumunun manevi ve ahlaki değerlerine bağlı, toplumun değişim ve dönüşümlerinden haberdar, özgüven sahibi, almış olduğu eğitimi toplum ve kendisi yararına kullanabilen, özgür ve yaratıcı bireyler olarak yetiştirmektir. ”
Öğretim Şekli :Okulumuzun öğretim şekli normaldir.
Okulumuzda ders başlama saati 08:30,ders bitiş saati ise 14:00 dir.
Okulumuzun ısınma şekli sobalıdır.
Lojman
1 - Okulumuzda 1 adet öğretmen lojmanı mevcuttur.Lojmanımız kullanılabilir ve sobalıdır.
Ulaşımı kolay ve yolu asfalttır.
Yerleşim Yeri
Okulumuzun bulunduğu Kuruçay Köyü Çorum il Merkezine 7 Km uzaklıkta 70 haneli 400 civarında nüfusu olan şirin bir Anadolu köyüdür.
Çorum İl Merkezine 7 Km uzaklıktadır.