ÇORUM / MERKEZ - Kuruçay İlkokulu

Haz

Okulumuz 2016-2017 öğretim yılı sona erdi.Okulumuzun son gününde öğrencilerimize tatili değerlendirme önerileri yapıldı.Oyunlar oynandı şarkılar söylendi.Daha sonra karne dağıtım töreni yapıldı.Sevinçle karnelerini alan öğrencilerimiz uzun bir yaz tatiline girdiler.Bütün Öğrencilerimize mutlu bir tatil diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda velilerimizin, köylümüzün ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.Tören saygı duruşu ve istiklal marşımızın coşkuyla okunması ile başladı.Kutlama Okul Müdürümüz Kadir Aydın´ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.Tören öğrencilerimizin Atatürk ve 23 Nisan konulu şiirleri okuması,günle ilgili konuşmaları   ve folklor gösterileri ile sona erdi.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA ETKİNLİKLERİ YAPILDI.TÖREN SAAT 09:05 TE SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞINIMIZIN OKUNMASI İLE BAŞLADI.DAHA SONRA OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN KONUŞMASI İLE DEVAM ETTİ.ULU ÖNDER ATATÜRK´ÜN HAYATI,YURDUMUZ İÇİN YAPTIKLARI.ŞİİRLER,SLAYT VE FİLM GÖSTERİSİ İLE SONA ERDİ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama etkinlikleri saygı duruşu ve istiklal marşımızın coşkuyla okunmasıyla başladı.Okul müdürümüzün konuşmasıyla devam ederken öğrencilerimizin okuduğu şiir ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.daha sonra okul bahçesinde oynanan mahalli oyunlarla sona erdi.Tüm milletimiziin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun..

Eyl

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, günün anlamına uygun konuşma şiirler yer aldı.15 Temmuz Demokrasi zaferi ve şehitlerimiz kitapçıkları dağıtıldı.

Eyl

2016-2017  Eğitim ve öğretim yılı, okulumuzda  ilköğretim haftası kutlamaları başladı. Okul müdürümüz Kadir AYDIN´ın konuşması ile başlayan etkinliklerde,öğrencilerin şiirler okuması,okuma yazmanın önemi ve ilköğretimin anlam ve önemi anlatıldı.

Eyl

2016-2017  Eğitim ve öğretim yılımız okulumuzda yapılan açılış töreni ile başladı.Törende okul müdürümüz Kadir AYDIN´ın açılış konuşmasından sonra öğrencilerimiz şiiirler ve şarkılar okudular.

Haz

Okulumuzda 2015-2016 Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla,okulumuz ve çevresi tatil hazırlıkları ve yeni öğretim yılına hazırlık çalışmaları başladı.

Haz

Okulumuzda 2015-2016 Öğretim yılı okulumuzda düzenlenen karne töreni ile sona erdi.Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.Tatilleri boyunca bol bol dinlenmelerini,oyunlar oynamalarını,kitap okumalarını ve yeni öğretim yılına yenilenmiş olarak gelmeleri dileğiyle,bütün öğrencilerimize mutluluklar diliyoruz.

Eyl

Okullarımız 15 Eylül 2014 Pazertesi günü açılıyor.Okulöncesi ve 1.sınıf öğrencilerimiz 8-12 Eylül 2014 tarihlerinde uyum eğitimine alınacaklardır.